CAFEA CLASICĂ CU GHEATĂ

Porții: 2 Total timp: 30 de minute Dificultate: Începător
Aceasta este rețeta clasică de cafea cu gheață. Trebuie făcut cu proaspăt espresso. Dacă puteți face cafea cu gheață Classic, puteți încerca orice altă versiune a această băutură răcoritoare.
pinit

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!


pinit
0 Add to Favorites

CAFEA CLASICĂ CU GHEATĂ

Dificultate: Începător Timp de preparare 5 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 5 minute Timp de odihnire 20 de minute Total timp 30 de minute
Porții: 2
Cel mai bun anotimp: Vară

Ingrediente

Instructions

  1. Faceți ½ ceașcă de cafea espresso.

  1. Adăugați zahăr la espressoul fierbinte. Se amestecă bine până se dizolvă zahărul.

  1. Lasati sa se raceasca 20 de minute la temperatura camerei sau puneti cafeaua in a frigider pentru 10 minute.

     
     
     
     
     
     

     

  1. Adăugați lapte rece la cafeaua dulce și amestecați bine.

  1. Pune gheata in doua pahare si adauga 2 linguri de inghetata de vanilie in fiecare pahar.

  1. Se toarnă amestecul de cafea.

  1. Serviți cu un pai sau o lingură de amestecare decorativă.

Cuvinte cheie: cafea cu geata, expreso cu gheata, expreso cu inghetata
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious