Crème brulée

Total timp: 2 ore 25 de minute Dificultate: Începător
pinit

Crème brulée

Crema de zahăr ars a ajuns un desert foarte popular datorită gustului său deosebit.

Timp de preparare 25 de minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 2 ore Total timp 2 ore 25 de minute Dificultate: Începător Cel mai bun anotimp: Iarnă

Ingrediente

Instructions

  1. Preincalziti cuptorul la 150°C. Bateti galbenusurile cu zaharul pudra, pana cand crema devine galben deschis. Incalziti laptele, insa nu il dati in clocot, si incorporati crema de oua. Lasati compozitia sa se ingroase usor, insa aceasta nu trebuie sa fiarba. Apoi luati-o de pe aragaz si incorporati crème fraîche.

  2. Puneti compozitia in forme mici si umpleti cu apa tava cuptorului, pentru colectarea grasimii. Asezati formele in tava si lasati-le la copt pentru 35min,. Scoateti-le din cuptor, lasati-le sa se raceasca si puneti-le la frigider. Cu putin timp inainte de servire, preincalziti cuptorul setat pe functia grill, presarati zahar peste crème brulée si lasati sa se caramelizeze.

Informații nutriționale


Cantitate pe porție
Calorii 329kcal

Cuvinte cheie: creme brulee,crema de zahar ars,
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious