Aperitiv cu orez

Porții: 12 Total timp: o oră Dificultate: Începător
Un aperitiv care se serveste cald, bun pentru o masa festiva.
pinit
pinit
0 Add to Favorites

Aperitiv cu orez

Dificultate: Începător Timp de preparare 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 50 de minute Total timp o oră
Porții: 12
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se fierbe orezul in apa cu sare, se lasa la racit. Se rade morcovul si ceapa. Se pune intr-un vas
    si se amesteca orezul racit, ouale crude, ceapa si morcovul tocate, codimente dupa gust,
    patrunjelul, pateul si pesmetul cat cuprinde compozitia. Ouale fierte se taie marunt si se
    amesteca cu restul compozitiei. Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina si se
    pune compozitia in tava. Cine doreste, se poate rade cascaval pe deasupra. Se lasa la cuptor
    cca. 30 minute pana se rumeneste.

Cuvinte cheie: aperitiv cu orez, aperitiv cald, aperitiv festiv
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious