Crème brulée

pinit

pinit
0 Add to Favorites

Crème brulée

Dificultate: Începător Timp de preparare 25 de minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 2 ore Total timp 2 ore 25 de minute
Cel mai bun anotimp: Iarnă

Descriere

Crema de zahăr ars a ajuns un desert foarte popular datorită gustului său deosebit.

Ingrediente

Instructions

  1. Preincalziti cuptorul la 150°C. Bateti galbenusurile cu zaharul pudra, pana cand crema devine galben deschis. Incalziti laptele, insa nu il dati in clocot, si incorporati crema de oua. Lasati compozitia sa se ingroase usor, insa aceasta nu trebuie sa fiarba. Apoi luati-o de pe aragaz si incorporati crème fraîche.

  2. Puneti compozitia in forme mici si umpleti cu apa tava cuptorului, pentru colectarea grasimii. Asezati formele in tava si lasati-le la copt pentru 35min,. Scoateti-le din cuptor, lasati-le sa se raceasca si puneti-le la frigider. Cu putin timp inainte de servire, preincalziti cuptorul setat pe functia grill, presarati zahar peste crème brulée si lasati sa se caramelizeze.

Informații nutriționale

Cantitate pe porție
Calorii 329kcal

Cuvinte cheie: creme brulee,crema de zahar ars,
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious