Salata Cesar

salata
pinit
Dificultate: Începător Timp de preparare 20 de minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 20 de minute Total timp 40 de minute
Cel mai bun anotimp: Vară

Descriere

Este o reteta clasica de salata de pui, cu crutoane crocante si sos cremos de usturoi. Ideal pentru un pranz cu prieteni 

Ingrediente

Pentru salata

pentru dressing

Instructions

MOD DE PREPARARE

  1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade °C /180 grade °C pe ventilatie/treapta 6 pe gaz.

    Se rupe painea in crutoane mari sau se taie cu un cutit de paine . Se intinde pe o coala mare de hartie de copt , intr-o tava , se presara doua linguri de ulei de masline. Se amesteca painea cu ulei si se asezoneaza cu sare . Se lasa la cuptor pentru 8-10 minute, inorcand crutoanele de catva ori in timpul gatirii, pentru a se rumeni uniform

  1. Se pasează după aceea cu un mojar cu pistil. Anșoaurile se pasează cu ajutorul unei furculițe, iar peste aceste ingrediente se adaugă o mână de parmezan proaspăt ras. Se asezonează după gust. Se amestecă împreună cu maioneza și oțetul și ar trebui să aibă consistența iaurtului. Dacă este prea gros dressingul, se mai adaugă câteva linguri de apă.

Cuvinte cheie: pui, salata, sosuri,
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious