Farfalle cu sparangel,ardei iute si feta

pinit
pinit
0 Add to Favorites

Farfalle cu sparangel,ardei iute si feta

Dificultate: Începător Timp de preparare 5 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 15 minute Total timp 20 de minute
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

Este o reteta delicioasa perfecta pentru o masa rapida de pranz.

Ingrediente

Instructions

  1. Da intr-un clocot  o cratita mare cu apa sarata. Pune in apa pastele si fierbe-le cu 1 min, mai putin decat e indicat in instructiunile de pe ambalaj.

  2. Intre timp, incvinge uleiul intr-o tigaie pe foc moderat. Amesteca in tigaie usturoiul, ardeiul iute si un praf de sare si prajeste-le 1 minut, pana cand isi lasa aroma. Adauga sparanghelul si coaja de lamaie  si gateste-le 4-5 min pana cand sparanghelul este moale.

  3. Scurge pastele si pune-le in tigaia cu sparanghel. Adauga zeama de la lamaie, incorporeaza busuiocul, macina deasupra niste piper negru, dupa care repartizeaza amestecul in farfurii adanci. Acopera pastele cu seminte de pin, feta si putin ulei inainte de servire. 

Informații nutriționale

Cantitate pe porție
Calorii 656kcal
Valoare zilnică % *
Proteine 23g46%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.

Cuvinte cheie: prieteni, familie
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious