Fursecuri florentine vegane

Total timp: 54 de minute Dificultate: Nivel intermediar
pinit

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Fursecuri florentine vegane

Timp de preparare 25 de minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 19 minute Timp de odihnire 10 minute Total timp 54 de minute Dificultate: Nivel intermediar Cel mai bun anotimp: Iarnă

Ingrediente

Instructions

  1. Incalzeste cuptorul la 180 °C si tapeteaza doua tavi metalice intinse cu hartie de copt. Pune untul, zaharul si siropul intr -o craticioara la foc mic si incalzeste-le, amestecand deseori. Ia-le de pe foc, apoi incorporeaza  faina si amestec-o . Incorporeaza si merisoarele, fulgii de migdale, migdalele sau fisticul tocat, cojile de citrice si ghimbirul.

  2. Pune cu o lingura 13 linguri rase de aluat  pe tavile de copt, lasand spatiu intr ele. Da fursecurile la cuptor pana devin aurii. Lasa-le sa se raceasca  in tavi 10 minute , apoi,  cand s-au intarit punei pe un gratar  pentru prajituri si lasai sa se raceasca de tot.  Repeta acest proces si cu aluatul ramas . 

  3. Topeste ciocolata intr-un bol rezistent la microunde, in rafale de cate 30 de secunde , amestecand pana este fina .Ca alternativa pune bolul deasupra unei cratiti cu apa care fierbe incet , asigurandute ca vasul nu atinge apa . Intoarce fursecurile pe partea cealalta  pe gratar . Pune ciocolata topita cuo lingura pe baza fursecurilor si intinde-o pana la margini . Las-o sa se intareasca putin , apoi traseaza cu furculita lini pentru un model valurit. Lasa ciocolata sa se intareasca de tot .

    Poti sa le pastrezi intrun recipient ermetic pana la cinci zile .

Cuvinte cheie: fructe , vegan , dulce
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious