Fursecuri florentine vegane

pinit

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

pinit
0 Add to Favorites

Fursecuri florentine vegane

Dificultate: Nivel intermediar Timp de preparare 25 de minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 19 minute Timp de odihnire 10 minute Total timp 54 de minute
Cel mai bun anotimp: Iarnă

Ingrediente

Instructions

  1. Incalzeste cuptorul la 180 °C si tapeteaza doua tavi metalice intinse cu hartie de copt. Pune untul, zaharul si siropul intr -o craticioara la foc mic si incalzeste-le, amestecand deseori. Ia-le de pe foc, apoi incorporeaza  faina si amestec-o . Incorporeaza si merisoarele, fulgii de migdale, migdalele sau fisticul tocat, cojile de citrice si ghimbirul.

  2. Pune cu o lingura 13 linguri rase de aluat  pe tavile de copt, lasand spatiu intr ele. Da fursecurile la cuptor pana devin aurii. Lasa-le sa se raceasca  in tavi 10 minute , apoi,  cand s-au intarit punei pe un gratar  pentru prajituri si lasai sa se raceasca de tot.  Repeta acest proces si cu aluatul ramas . 

  3. Topeste ciocolata intr-un bol rezistent la microunde, in rafale de cate 30 de secunde , amestecand pana este fina .Ca alternativa pune bolul deasupra unei cratiti cu apa care fierbe incet , asigurandute ca vasul nu atinge apa . Intoarce fursecurile pe partea cealalta  pe gratar . Pune ciocolata topita cuo lingura pe baza fursecurilor si intinde-o pana la margini . Las-o sa se intareasca putin , apoi traseaza cu furculita lini pentru un model valurit. Lasa ciocolata sa se intareasca de tot .

    Poti sa le pastrezi intrun recipient ermetic pana la cinci zile .

Cuvinte cheie: fructe , vegan , dulce
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious