Supa in stil asiatic cu taitei si creveti

pinit
pinit
0 Add to Favorites

Supa in stil asiatic cu taitei si creveti

Dificultate: Începător Timp de preparare 4 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 10 minute Total timp 14 minute
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

Această rețetă rapidă, simplă, asiatică de supă chinezească rapidă cu tăiței cu creveți are o aromă maximă cu un efort minim.

Ingrediente

Instructions

  1. Asaza taiteii vermicelli intr-un castron termorezistent, cu apa si tine-i la inmuiat 2min., apoi clateste-i si scurge-i bine. Pune laptele de cocos, pasta curry, supa-baza, ardei iute, usturoiul si sucul de lamaie intr-un castron mare potrivit pentru cuptorul cu microunde . Acopera-le cu un capac pentru microunde sau o farfurie si gaeste-le pe treapta cea mai mare 2-3 min, pana cand amestecul clocoteste. Incorpreaza untul de arahide, sosul de peste , crevetii si tulpinile de coriandru.

  2. Acopera supa din nou si gateste-o pe treapta cea mai mare 1 min., pana cand e calda. Repartizeraza taiteii intre doua boluri, toarna deasupra cu creveti, apoi imprastie pe suprafata frunzele de coriandru.

Informații nutriționale

Cantitate pe porție
Calorii 506kcal
Valoare zilnică % *
Total carbohidrați 49g17%
Fibre în regimul alimentar 6g24%
Zaharuri 7g
Proteine 21g42%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.

Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious