Mocktail delicios cu fructe de padure si menta

pinit
pinit
0 Add to Favorites

Mocktail delicios cu fructe de padure si menta

Dificultate: Începător Timp de preparare 15 minute Total timp 15 minute
Cel mai bun anotimp: Vară

Descriere

Acest cocktail cooler cu mentă este periculos de delicios. Nu poți greși cu combinația de castraveți răcoritor și mentă cu fructe de pădure dulci.

Ingrediente

Pentru servire

Instructions

  1. Da 200ml de apa intr-un clocot intr-o craticioara, apoi adauga  castravetele si menta tocata. Ia-le de pe flacara si lasa-le la infuzat 2 min.Pune si fructele de padure congelate, lasa-le sa se dezgete un minut, apoi zdrobeste-le usor cu dosul unei linguri. Strecoara lichidul. Odata racita, infuzia poate fi pastrata la frigider pana la 24 de ore si este suficienta pentru a face patru bauturi.

  2. Toarna 40ml de infuzie intr-un pahar inalt. Adauga o mana de gheata, apoi toarna deasupra limonada si decoreaza bautura cu fructe congelate, felii de castravete si un fir de menta.

Informații nutriționale

Cantitate pe porție
Calorii 28kcal
Valoare zilnică % *
Total carbohidrați 7g3%
Zaharuri 7g

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.

Note

SFAT TEHNIC: Amestecarea  fructelor de pădure, a castraveților și a mentei eliberează uleiurile din plantă și ajută la intensificarea  aromelor.

Cuvinte cheie: cocktail non-alcoolic cu fructe, mocktail de vara, cocktail cu fructe,
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious