Supa de dovleac cu granola condimentata

pinit
pinit
0 Add to Favorites

Supa de dovleac cu granola condimentata

Dificultate: Începător Timp de preparare 19 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 50 de minute Total timp o oră 9 minute
Calorii: 276
Cel mai bun anotimp: Iarnă

Descriere

O varietate de supă de dovleac a apărut în Haiti în timpul independenței lor. Conceput pentru a fi o declarație pentru coloniștii francezi că poporul haitian ar putea lucra împreună pentru a crea ceva. Versiunea tradițională a supei de dovleac se numește Supa joumou.

Ingrediente

Instructions

  1. Pune semintele de dovleac intr-o sita si clateste-le pentru a indeparta pulpa. Intinde-le pe o farfurie si usuca-le cu un prosop de bucatarie din hartie. Prajeste 50g de seminte intr-o cratita mare, neaderenta, pe foc mediu impreuna cu ovazul si cate 1 lingurita de seminte de coriandru si fulgi de ardei iute cateva minute, pana cand isi lasa aroma.Amesteca in cratita siropul de artar.Fierbe amestecul inabusit 30 de secunde pana canda scazut si e lipicios.

    Transfera-l pe o farfurie.

  2. Incinge uleiul in cratita pe foc moderat si gateste ceapa, telina, morcovii, usturoiul si dovleacul, impreuna cu mirodeniile ramase si sare, 10 min. Adauga baza de s,upa . Da-o intr-un clocot si firbe-o cu capac 20-25 min.

  3. Proceseaza supa cu un blender vertical . Serveste-0 cu granola condimentata presarata pe deasupra.

Cuvinte cheie: vegan, supa,
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious