Supă de zarzavat cu smântână

pinit
Dificultate: Începător Timp de preparare 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 40 de minute Total timp 50 de minute
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

O supa de zarzavat usoara si perfecta pentru a te incalzi intr-o iarna geroasa.

Ingrediente

Instructions

  1. Se pun la fiert morcovul, pătrunjelul şi ceapa, tăiate ca
    fideaua, fasolea tăiată bucăţele, cartofii cuburi. După ce dau
    cîteva clocote, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă, scuturate de seminte, tăiate bucăţi mici şi sarea.

  2. Se face un rantaş din făină cu unt şi se adaugă la supă,
    amestecand încet. Se pune mărarul şi pătrunjelul tocat şi se
    lasă să mai fiarbă încet, acoperită, cateva minute.

  3. Se drege în farfurie cu cate o lingură de smantană.

Cuvinte cheie: supa cu zarzavat, supa cu rantas, supa cu smantana
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious