Rosii umplute cu bnranza si castraveti

pinit
Dificultate: Începător Timp de preparare 13 minute Total timp 13 minute
Cel mai bun anotimp: Vară

Descriere

Pe lângă faptul că sunt gustoși,  aceste roșii  umplute cu branza si catraveti sunt extraordinar de grozave pentru că îi puteți face din timp. La petreceri deseori triplez reteta pentru ca dispar prea repede.

Ingrediente

Instructions

  1. Speli legumele si le lasi sa se scurga. Tai cate un capacel rosiilor si le scoti miezul, apoi le lasi sa se scurga pe servetel, asezandu-le cu taietura in jos. Vei folosi miezul rosiilor pentru un alt preparat.

  2. Dai castravetii pe razatoarea fina si lasi sa se scurga intr-o strecuratoare. Dupa 10-15  minute, îi amesteci împreună cu branza, maioneza, ceapa verde fina tocata, mararul fin tocat, sare si piper dupa gust .

  3. Cu aceasta pasta umpli rosiile si le pastrezi la rece pentru cel putin 1/2 ore.

Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious