Orez indian

pinit
Dificultate: Nivel intermediar Timp de preparare 2 ore Timp de coacere, fierbere, prăjire 20 de minute Total timp 2 ore 20 de minute
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

Există câteva ingrediente în acest orez clasic în stil indian pe care poate nu le aveți în dulap, dar vă sugerez că ar fi adaosuri excelente dacă nu le aveți deja.

Ingrediente

MOD DE PREPARARE:

  1. Speli orezul și îl lași să se hidrateze 1/2 oră, în apă rece. Îl fierbi pe jumătate, în 600 ml apă fierbinte în care ai pus sare și cuișoare.

    Înăbuși în ulei ceapa și usturoiul fin tocate, boabele de muștar măcinate și ardeiul iute. Când ceapa se înmoaie, adaugi orezul, turmericul și, treptat, 500 ml apă fierbinte. La sfârșit sărezi orezul, după gust.

    Poftă bună!

Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious