Maioneza vegana

Total timp: 15 minute
pinit

Maioneza vegana

Această maioneză vegană groasă și cremoasă este un înlocuitor excelent fără ouă pentru maioneza obișnuită. Se poate folosi pentru sandvișuri, ca bază pentru dressing-uri și în salate

Timp de preparare 15 minute Total timp 15 minute Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Ingrediente

MOD DE PREPARARE:

  1. Laptele de soia și uleiul trebuie să fie la aceeași temperatură (preferabil temperatura camerei).

    Într-un blender se adaugă toate ingredientele, cu excepția uleiului. Se pasează.

    Uleiul se adaugă treptat și blenderul se menține la viteză mică. Când maioneza începe să se lege, putem mări viteza treptat.

    Se gustă și se mai adaugă sare dacă este necesar.Maioneza obținută se poate păstra la frigider într-un recipient etanș timp de 4 – 7 zile.

    Poftă bună!

File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious