Cartofi noi copti cu lamaie si ierburi

pinit
Dificultate: Începător Timp de preparare 5 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 35 de minute Total timp 40 de minute
Cel mai bun anotimp: Primăvară

Descriere

Aceștia nu sunt cartofii prăjiți de la mamele sau bunicii tale. Acestea sunt crocante la următorul nivel și vă vor uimi pe dumneavoastră și pe oaspeții tăi de vacanță. Sunt câțiva pași în plus (sunt simpli), care fac toată diferența cu această rețetă.

Ingrediente

Instructions

  1. Incinge untul si uleiul intr-o cratita  de fonta pe foc mediu (sau alt vas care poate fi folosit si pe aragaz si in  cuptor), apoi adauga cartofii noi intregi. Acopera-i si gateste-i 15 mi., scuturand cratita o data la cateva minute pentru a te asigura ca sunt prajiti uniform.                                            Cand sunt gata, cartofii ar trebui abia sa inceapa sa se inmoaie si sa fie bine rumeniti.

  2. Incinge cuptorul la 200°C.  Rasfira coaja de lamaie si ierburile peste cartofi, asezoneaza-i, acopera-i din nou si scutura-i ca sa se combine. Transfera-i in cuptor si coace-i 15-20 min. pana cand sunt patrunsi si moi.

Informații nutriționale

Cantitate pe porție
Calorii 140kcal
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 5g8%
Grăsimi saturate 2g10%
Total carbohidrați 19g7%
Fibre în regimul alimentar 3g12%
Zaharuri 2g

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.

Cuvinte cheie: amestecare, condimentat, cartofi
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious