Sunca si cartofi gratinati

pinit
Dificultate: Începător Timp de preparare 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 20 de minute Total timp 30 de minute
Calorii: 467
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Ingrediente

Instructions

  1. Combina smantana,oul si firele chives intr- un castron mediu si asezoneaza amestecul cu un praf generos de nucsoara pudra, unul de sare si mult piper negru macinat .

  2. Repartizeaza bucatelele de carne si cartofii tocati intre patru vase tip ramekin, apoi acopera-le cu amestecul de ou si smantana .

    Vor tine refrigerate pana la doua zile

  3. Incinge cuptorul la 180°C. Imprastie pe suprafata branza rasa, apoi transfera vasele ramekin pe o tava de copt .Tine-le la cuptor 15-17 min, pana cand compozitia este aurie si inchegata, cu un usor tremur la mijloc .

    Serveste-le cu paine cu coaja crocanta .

Informații nutriționale

Cantitate pe porție
Calorii 467kcal
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 43g67%
Grăsimi saturate 25g125%
Proteine 13g26%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.

Cuvinte cheie: pui
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious