Ciorba de miel

pinit
pinit
0 Add to Favorites

Ciorba de miel

Dificultate: Nivel intermediar Timp de preparare 2 ore Timp de coacere, fierbere, prăjire 30 de minute Total timp 2 ore 30 de minute
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

Această  ciorba de miel este o rețetă de ciorba hrănitoare și consistentă, care face o masă delicioasă!

Ingrediente

Instructions

  1. Intr-o cratita inalta, incinge  uleiul si prajeste usor carnea, la foc mediu, intorcand-o pe toate partile, pana cand se rumeneste frumos ( prajesti pe rand, ca sa se rumeneasca mai bine si mai repede). 

  2. Transferi carnea pe o farfurie, reduci focul si in aceeasi cratita, sotezi ceapa si prazul. Dupa 4 minute, adaugi usturoiul, iar dupa 1minut, pui inapoi carnea in cratita. Adaugi supa clara de legume, vinul, foaia de dafin, conerva de rosii, cimbrul.

  3. Potrivesti de sare si piper, acoperi vasul si lasi la fiert, la foc mic, 1 ora - 1 ora si jumatate. Scoti crengutele de cimbru si foaia de dafin, adaugi cartofii si morcovul si mai lasi la foc 40 de minute pana cand fierb si acestea. Opresti focul, adaugi verdeata tocata si servesti.

Cuvinte cheie: ciorba miel, ciorba cu cartofi,
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious