Mini pateuri cu branza si ceapa

pinit
Dificultate: Nivel intermediar Timp de preparare 29 de minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 35 de minute Total timp o oră 4 minute
Porții: 12

Descriere

Aceste mini produse de patiserie cu brânză și ceapă sunt un aperitiv sau o gustare foarte gustoase si satioase. Brânza cheddar maturata  și ceapa verde feliată sunt delicioase impachetate in aluat. Merita incercate.

Ingrediente

Pentru umplutura

Pentru aluat

Instructions

Mod de preparare

  1. Mai întâi, pregateste aluatul. Turnați făina într-un castron. In timp ce tii  blocul de unt în înveliș si radeți-l direct în făină (poate fi necesar să înmuiați ocazional capătul untului în făină dacă devine lipicios). Adauga boiaua pudra, pudra de mustar si jumatate din ou batut si asezoneaza cu un praf de sare. Amestecati  totul împreună cu mâinile până când amestecul începe să se lege. Răsturnați aluatul pe suprafața de lucru și frământați foarte putin pana cand obtii o  bilă netedă, adăugând până la 3 linguri de apă rece dacă este prea uscat. Aplatizati  aluatul sub forma unui  disc. Înpacheteaza-l in folie alimentara  și tineti-l la frigider  în timp ce faceți umplutura.

  2. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa si frunzele de cimbru timp de 8-10 minute pana ce ceapa s-a inmuiat si a inceput sa se caramelizeze. Se varsa intr-un bol si se lasa la racit. Odată ce se răcește, amestecați brânza rasă, muștarul și ceapa primăvară.

  3. Încinge cuptorul la 200C/180C ventilator/gaz 6 și tapetează o tavă intinsa cu hartie de copt. Intindeti cu sucitorul aluatul răcit pe o suprafață presarata cu putina faina până la grosimea unei monede de 3mm. Tăiați aluatul in cercuri de 10-12 cm (puteți folosi o ceașcă sau o cană ca șablon), apoi rulați din nou orice bucatita ramasa din marginile taiate și repetați. Ar trebui să obțineți aproximativ 10-12 cercuri în total.

  4. Puneti o lingura de umplutura in centrul fiecarui cerc de aluat, lasand marginile libere. Lucrând cu câte un cerc, ungeți puțin din oul bătut rămas în jurul marginii, apoi aduceți două părți în sus pentru a se întâlni în mijloc într-o formă de semiluna. Ciupiți aluatul împreună sionduleaza marginea pentru ca sa se lipeasca. Transferați în tava de copt și repetați cu cercurile de patiserie și umplutura rămase. Ungeți toate pateurile  cu ou bătut. Se pot  păstra congelate  timp de două luni.

  5. Coaceți pateurile timp de 20-25 de minute (sau 40-45 de minute de la congelat) până când aluatul devine brun-auriu. Lăsați să se răcească timp de cel puțin 10 minute înainte de a mânca cald, sau răciți complet și împachetați în recipiente pentru un picnic. Se va păstra într-un recipient etanș până la trei zile.

Informații nutriționale

Porții 12


Cantitate pe porție
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 15g24%
Grăsimi saturate 8g40%
Total carbohidrați 18g6%
Fibre în regimul alimentar 1.01g5%
Zaharuri 1.99g
Proteine 6g12%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.

Cuvinte cheie: reteta pateuri cu branza, pateuri cu branza, pateuri cu branza cu foietaj cumparat, reteta de pateuri cu branza
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious