Pastrav la cuptor cu sos de marar si mustar

pinit
pinit
0 Add to Favorites

Pastrav la cuptor cu sos de marar si mustar

Dificultate: Începător Timp de preparare 13 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 15 minute Total timp 28 de minute
Calorii: 613
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Ingrediente

Instructions

  1. Incinge cuptorul in functie de grill, pe treapta cea mai inalta. Usuca pastravul cu un prosop de bucatarie din hartie si asaza-l cu pielea in jos pe o tava  cu hartie de copt. Presara deasupra un praf mare de sare fina si tine-l sub grill 6-10 min.,in functie de grosime, pana cand este crocant in partea de sus si patruns.

  2. Intre timp, agita mustarul, zeama de lamaie, mierea, 2 linguri de ulei si cea mai mare parte din marar 

    intr-un borcan ca sa se combine, apoi asezoneza sosul bine. (va tine pana la doua zile la frigider)

  3. Incinge uleiul ramas intr-o tigaie neaderenta mare pe foc moderat spre iute. Adauga cepele verzi si caperele si lasa-le sa sfarie 1-2 min. pana cand sunt usor colorate.

    Amesteca in tigaie quinoa, gateste-o 2 min.pana s-a incalzit si asezoneaza. Serveste quinoa  cu pastravul, untisorul, cu marar presarat deasupra si cu sosul picurat peste pastrav.

Informații nutriționale

Cantitate pe porție
Calorii 613kcal
Valoare zilnică % *
Proteine 42.98g86%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.

Cuvinte cheie: peste , pastrav,
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious