Aripioare crocante

Oreteta delicioasa pentru un pranz in familie
pinit
Dificultate: Începător Timp de preparare 20 de minute Timp de coacere, fierbere, prăjire 50 de minute Timp de odihnire o oră Total timp 2 ore 10 minute
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Ingrediente

Instructions

  1. Pune aripioarele intr-un bol mare si amesteca-le cu 1 lingurita de sare , amidonul si praful de copt - asta va face pielea sa devina crocanta la cuptor . Da -le la frigider ,  acoperite , cel putin 1 ora sau peste noapte.  

  2. Incinge cuptorul la 220°C. 

    Amesteca  aripioarele cu uleiul , apoi aranjeaza-le intr - un singur strat  pe un gratar asezat deasupra unei tavi metalice . Da-le la cuptor 25-30 de minute , pana sunt crocante .

  3.    Transfera - le pe un platou cu sosurile alaturi 

Cuvinte cheie: aripoare, sosuri, bucatarie, pranz,
File under
Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious