Este o reteta clasica de salata de pui, cu crutoane crocante si sos cremos de usturoi. Ideal pentru un pranz cu prieteni
Se incalzeste cuptorul la 200 grade °C /180 grade °C pe ventilatie/treapta 6 pe gaz.
Se rupe painea in crutoane mari sau se taie cu un cutit de paine . Se intinde pe o coala mare de hartie de copt , intr-o tava , se presara doua linguri de ulei de masline. Se amesteca painea cu ulei si se asezoneaza cu sare . Se lasa la cuptor pentru 8-10 minute, inorcand crutoanele de catva ori in timpul gatirii, pentru a se rumeni uniform
Se pasează după aceea cu un mojar cu pistil. Anșoaurile se pasează cu ajutorul unei furculițe, iar peste aceste ingrediente se adaugă o mână de parmezan proaspăt ras. Se asezonează după gust. Se amestecă împreună cu maioneza și oțetul și ar trebui să aibă consistența iaurtului. Dacă este prea gros dressingul, se mai adaugă câteva linguri de apă.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.