Creaza cu posul patru inele de umplutura cu diametru de 7 cm pe foia de aluat cea mai apropiata de tine, apoi alte patru inele direct peste ele, astfel ca vei avea patru inele-suport pentru galbenusuri, de 2 cm inaltime. Lasa in jur de 8cm distanta intre ele. Coboara cu grija cate un galbenus in fiecare inel de umplutura.Da cu putina apa foaia in jurul umpluturii, apoi ridica a doua foaie de paste deasupra si fa mana caus in jurul umpluturii pentru a modela cu atentie foaia in jurul ei. Incearca sa nu lasi bule de aer in jurul umpluturii.Foloseste un cutter rotund de 10cm pentru a decupa ravioli, apoi ridica-i cu grija si ciupeste marginile laolalta pentru a-i inchide.
5 Da o cratita mare cu apa sarata intr-un clocot si cufunda racvioli incet cu o spumiera. Fierbe-i 3min, pana pastele sunt ptrunse, apoi transfera-le in boluri de servire.
6 Lucrand rapid, incalzeste untul intr-o tigaie si prajeste salvia pana e crocanta, in jur de 1-2 min.Pune untul si salvia peste ravioli, rasfira de a supra parmezan si serveste-i.
- Cantitate pe porție
- Valoare zilnică % *
- Total carbohidrați 64g22%
- Fibre în regimul alimentar 4g16%
- Zaharuri 2g
- Proteine 35g70%
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Cuvinte cheie:
ravioli cu spanac, ravioli cu ricota,
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.