Aceasta reteta de curcan cu usturoi copt si ierburi aromatice este usor de preparat decat pasarea intreaga.Iti recomandam sa coci mai intai usturoiul, deoarece va capata un gust mai delicat si o textura moale, care poate fi amestecat cu untul plus un strop de ierburi uscate și proaspete, acest piept de curcan copt cu piele crocantă și suculent este un favorit delicios al sărbătorilor!.
- 1 capatana mare de usturoi
- 1 tsp ulei de masline
- un praf mic de boia
- o legatura mica de cimbru , plus cateva fire pentru servire
- 75 g de unt, inmuiat
- o mana frunze de patrunjel, tocate marunt
- o coaja rasa de la 1/2 lamaie (pastreaz-o dupa ce o storci)
- 2-2,5 kg coroana de curcan
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.