Crema de zahăr ars a ajuns un desert foarte popular datorită gustului său deosebit.
Preincalziti cuptorul la 150°C. Bateti galbenusurile cu zaharul pudra, pana cand crema devine galben deschis. Incalziti laptele, insa nu il dati in clocot, si incorporati crema de oua. Lasati compozitia sa se ingroase usor, insa aceasta nu trebuie sa fiarba. Apoi luati-o de pe aragaz si incorporati crème fraîche.
Puneti compozitia in forme mici si umpleti cu apa tava cuptorului, pentru colectarea grasimii. Asezati formele in tava si lasati-le la copt pentru 35min,. Scoateti-le din cuptor, lasati-le sa se raceasca si puneti-le la frigider. Cu putin timp inainte de servire, preincalziti cuptorul setat pe functia grill, presarati zahar peste crème brulée si lasati sa se caramelizeze.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.