Opțiuni imprimare

CAFEA CLASICĂ CU GHEATĂ



Metodă de preparare
Bucătărie
Feluri de mâncare
Dificultate Începător
Timp
Timp de preparare: 5 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire: 5 minute Timp de odihnire: 20 de minute Total timp: 30 de minute
Porții 2
Cel mai bun anotimp Vară
Ingrediente
  • 1/2 ceasca expreso
  • 2 lingurite zahar ((dupa preferinta))
  • 1 ceasca lapte
  • 4 cupe inghetata vanile
  • cateva cuburi de gheață
Instructions
  1. Faceți ½ ceașcă de cafea espresso.

  2. Adăugați zahăr la espressoul fierbinte. Se amestecă bine până se dizolvă zahărul.

  3. Lasati sa se raceasca 20 de minute la temperatura camerei sau puneti cafeaua in a frigider pentru 10 minute.

     
     
     
     
     
     

     

  4. Adăugați lapte rece la cafeaua dulce și amestecați bine.

  5. Pune gheata in doua pahare si adauga 2 linguri de inghetata de vanilie in fiecare pahar.

  6. Se toarnă amestecul de cafea.

  7. Serviți cu un pai sau o lingură de amestecare decorativă.

Cuvinte cheie: cafea cu geata, expreso cu gheata, expreso cu inghetata

Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.