Opțiuni imprimare

Aperitiv din branza de vaci

Metodă de preparare
Bucătărie
Feluri de mâncare , ,
Dificultate Începător
Timp
Timp de preparare: 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire: 5 minute Total timp: 15 minute
Porții 12
Cel mai bun anotimp Potrivită în orice anotimp
Ingrediente
  • 1/2 kg branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 5 g chimen
  • 1 buc. ceapa mare
  • boia dulce/ picanta ((optional))
  • pasta de ardei ((optional))
Mod de preparare:
  1. Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se
    marunteasca, amestecindu-se apoi cu smantana. Smantana se poate inlocui cu maioneza. Pentru
    gust si aroma se poate adauga o ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde
    taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu
    felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smantana se pot adauga o
    lingurita de chimen, pisat bine, sau macinat prin masina de piper si un varf de
    lingurita de boia dulce sau 1/2lingurita cu pasta de ardei. Din acest preparat se pot face si
    sandvisuri.

Cuvinte cheie: Aperitiv cu branza, branza de vaci, preparat cu branza de vaci

Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.