Opțiuni imprimare

Aperitiv cu orez

Metodă de preparare
Bucătărie
Feluri de mâncare ,
Dificultate Începător
Timp
Timp de preparare: 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire: 50 de minute Total timp: o oră
Porții 12
Cel mai bun anotimp Potrivită în orice anotimp
Descriere

Ingrediente:
  • 250 g orez
  • 1 cutie mare pateu de porc/ pui (dupa preferinta)
  • 4 buc. oua crude
  • 3 buc. oua fierte
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. ceapa mare
  • 100 g pesmet
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
  1. Se fierbe orezul in apa cu sare, se lasa la racit. Se rade morcovul si ceapa. Se pune intr-un vas
    si se amesteca orezul racit, ouale crude, ceapa si morcovul tocate, codimente dupa gust,
    patrunjelul, pateul si pesmetul cat cuprinde compozitia. Ouale fierte se taie marunt si se
    amesteca cu restul compozitiei. Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina si se
    pune compozitia in tava. Cine doreste, se poate rade cascaval pe deasupra. Se lasa la cuptor
    cca. 30 minute pana se rumeneste.

Cuvinte cheie: aperitiv cu orez, aperitiv cald, aperitiv festiv

Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.