Incalzeste cuptorul la 180 °C si tapeteaza doua tavi metalice intinse cu hartie de copt. Pune untul, zaharul si siropul intr -o craticioara la foc mic si incalzeste-le, amestecand deseori. Ia-le de pe foc, apoi incorporeaza faina si amestec-o . Incorporeaza si merisoarele, fulgii de migdale, migdalele sau fisticul tocat, cojile de citrice si ghimbirul.
Pune cu o lingura 13 linguri rase de aluat pe tavile de copt, lasand spatiu intr ele. Da fursecurile la cuptor pana devin aurii. Lasa-le sa se raceasca in tavi 10 minute , apoi, cand s-au intarit punei pe un gratar pentru prajituri si lasai sa se raceasca de tot. Repeta acest proces si cu aluatul ramas .
Topeste ciocolata intr-un bol rezistent la microunde, in rafale de cate 30 de secunde , amestecand pana este fina .Ca alternativa pune bolul deasupra unei cratiti cu apa care fierbe incet , asigurandute ca vasul nu atinge apa . Intoarce fursecurile pe partea cealalta pe gratar . Pune ciocolata topita cuo lingura pe baza fursecurilor si intinde-o pana la margini . Las-o sa se intareasca putin , apoi traseaza cu furculita lini pentru un model valurit. Lasa ciocolata sa se intareasca de tot .
Poti sa le pastrezi intrun recipient ermetic pana la cinci zile .
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.