Incinge uleiul intr-o cratita de fonta sau alta oala neaderenta pe foc mediu, apoi da focul la mic si caleste ceapa 10-15 min., pana cand e moale. Amesteca in cratita usturoiul, boiaua si chorizo si prajeste-le cateva minute pana cand isi degaja aroma si chorizosi-a eliberat uleiul.
2 Adauga vinul si sofranul, da focul la moderat si lasa amestecul sa clocoteasca pana cand cea mai mare parte a lichidului a scazut, in jur de 5 min. Rastoarna deasupra rosiile si sucul din conserva, zdrobindule putin cu dosul lingurii, apoi umple conserva pe jumatate cu apa si toarn-o si pe aceasta deasupra. Adauga frunzele de dafin,niste sare si zaharul, dupa care acopera-le partial cu un capac si da-le intr-un clocot. Gateste-le 10-15 min, pana cand rosiile s-au zdrobit si sosul a scazut un pic.
3 Pune in cratita nautul si adu compozitia din nou la punctul de fierbere, dupa aceea asaza cu grija fileurile de peste peste tocanita. Acopera-le si gateste-le 3 min. pana cand pestele este abia opac. Imprastie crevetii in jurul fileurilor de peste, apoi acopera tocanita din nou si gateste-o pe foc mediu spre mic alte 5 min., intorcand crevetii pe partea cealalta dupa 3min., pana cand sunt roz si patrunsi. Rasfira patrunjelul pe suprafata, apoi serveste amestecul in boluri cu paine cu coaja crocanta care sa fie inmuiata in tocanita.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.