Opțiuni imprimare

Supă de zarzavat cu smântână

Metodă de preparare
Bucătărie
Dificultate Începător
Timp
Timp de preparare: 10 minute Timp de coacere, fierbere, prăjire: 40 de minute Total timp: 50 de minute
Cel mai bun anotimp Potrivită în orice anotimp
Descriere

O supa de zarzavat usoara si perfecta pentru a te incalzi intr-o iarna geroasa.

Ingrediente
  • 3 l apa
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel mic
  • 1 mana fasole verde
  • 2 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 1 tsp faina
  • 1 tbsp unt
  • 1 tsp patrunjel si marar tocat
  • 1/2 pahar smantana
  • sare
Instructions
  1. Se pun la fiert morcovul, pătrunjelul şi ceapa, tăiate ca
    fideaua, fasolea tăiată bucăţele, cartofii cuburi. După ce dau
    cîteva clocote, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă, scuturate de seminte, tăiate bucăţi mici şi sarea.

  2. Se face un rantaş din făină cu unt şi se adaugă la supă,
    amestecand încet. Se pune mărarul şi pătrunjelul tocat şi se
    lasă să mai fiarbă încet, acoperită, cateva minute.

  3. Se drege în farfurie cu cate o lingură de smantană.

Cuvinte cheie: supa cu zarzavat, supa cu rantas, supa cu smantana
Citește online: https://retete.best.ro/recipe/supa-de-zarzavat-cu-smantana/

Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.