- 2 clove
- 1 tsp sare
- 60 g zeama de lamaie
- 60 g apa rece
- 300 mg ulei floarea soarelui
Porții 1
- Cantitate pe porție
- Valoare zilnică % *
- Total grăsimi 19g30%
- Total carbohidrați 1g1%
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Note
Pentru textura ideală ușoară și pufoasă, ține fie de robotul de bucătărie, fie de metoda de mojar și pistil folosita. Încercarea de a face un mujdei într-un blender va avea ca rezultat o textură subțire și densă mai apropiată de cea a unei maioneze sau a sosului de mujdei. Daca emulsia se rupe, poate fi readusa cu usurinta cu ajutorul unui albus. Combinați 1 albuș de ou cu 1/4 de cană de emulsie spartă în bolul unui robot de bucătărie până devine pufos. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet emulsia ruptă rămasă
Cuvinte cheie:
Sos de usturoi libanez, sos de mujdei, sos de usturoi
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.