Pe lângă faptul că sunt gustoși, aceste roșii umplute cu branza si catraveti sunt extraordinar de grozave pentru că îi puteți face din timp. La petreceri deseori triplez reteta pentru ca dispar prea repede.
Speli legumele si le lasi sa se scurga. Tai cate un capacel rosiilor si le scoti miezul, apoi le lasi sa se scurga pe servetel, asezandu-le cu taietura in jos. Vei folosi miezul rosiilor pentru un alt preparat.
Dai castravetii pe razatoarea fina si lasi sa se scurga intr-o strecuratoare. Dupa 10-15 minute, îi amesteci împreună cu branza, maioneza, ceapa verde fina tocata, mararul fin tocat, sare si piper dupa gust .
Cu aceasta pasta umpli rosiile si le pastrezi la rece pentru cel putin 1/2 ore.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.