Această versiune rapidă a supei clasice japoneze cu tăiței face o cină delicioasă de zi cu zi sau un prânz cald - și este, de asemenea, săracă în grăsimi și calorii.
Puneți o cratiță mare la foc mediu și turnați bulionul. Tăiați mărunt tulpinile de coriandru și adăugați-le în bulion cu cea mai mare parte din ardei iute. Se aduce la fierbere si se adauga 200 ml apa. Odată fiert, reduceți focul și fierbeți timp de 5-10 minute pentru a infuza coriandru și ardei iute.
Adaugati sosul de soia si piper negru macinat, apoi ciupercile, pak choi, puiul si taiteii. Fierbeți timp de 2 minute până când tăițeii se înmoaie, înainte de a adăuga lăstarii de bambus.
Serviți în boluri adânci, acoperite cu frunze de coriandru și feliile de ardei iute rămase.
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.