Iată un aperitiv simplu și elegant, care este absolut uimitor. Gândiți-vă la somon afumat mătăsos, sfeclă crocantă acidulată, iaurtul fresh si dulceata din miere – puteti adauga si putin piripiri cu atât mai savuros. O farfurie perfectă!
Amesteca iaurtul cu niste sare, apoi pune-l ibn mijlocul unui strat dublu de etamina. Ridica colturile si leaga-le intr-un pachet, pe care apoi il atarni deasupra unui castron pentru a strange lichidul. Lasa iaurtul sa se scurga timp de 1 ora. Dupa aacest timp, iaurtul ar trebui sa fie ferm, dartartinabil. Pune sfecta intr-un castron
Amesteca uleiul de masline, siropul de artar sau mierea, semintele de coriandru si zeama de lamaie intr-un bol min.Asezoneaza compozitia, dupa care incorporeaz-o in castronul cu sfecla. Amestecul va tine la frigider pana la o zi . Intinde labneh-ul de iaurt peste platroul sau patru farfurii mai mici. Asaza deasupra amestecul cu sfecla, apoi rucola si rupe deasupra somonul in fasii. Asezoneaza-le cu piper negru, imprastie pe suprafata nucile si serveste-le cu paine prajita.
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.