Incinge cuptorul in functie de grill, pe treapta cea mai inalta. Usuca pastravul cu un prosop de bucatarie din hartie si asaza-l cu pielea in jos pe o tava cu hartie de copt. Presara deasupra un praf mare de sare fina si tine-l sub grill 6-10 min.,in functie de grosime, pana cand este crocant in partea de sus si patruns.
Intre timp, agita mustarul, zeama de lamaie, mierea, 2 linguri de ulei si cea mai mare parte din marar
intr-un borcan ca sa se combine, apoi asezoneza sosul bine. (va tine pana la doua zile la frigider)
Incinge uleiul ramas intr-o tigaie neaderenta mare pe foc moderat spre iute. Adauga cepele verzi si caperele si lasa-le sa sfarie 1-2 min. pana cand sunt usor colorate.
Amesteca in tigaie quinoa, gateste-o 2 min.pana s-a incalzit si asezoneaza. Serveste quinoa cu pastravul, untisorul, cu marar presarat deasupra si cu sosul picurat peste pastrav.
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.