Dacă faci o rețetă de lasagna vegană, iat-o pe aceasta! Este cea mai bună lasagna pe bază de plante, făcută extra cu tofu, ierburi tradiționale italiene și este ușor de preparat!
Pentru umplutura:
- 3 vinete
- 300 g spanac
- 150 g masline negre
- cimbru
- busuioc
- 100 mg ulei
- 50 g branza tofu
- 12 foi lasagne
Pentru sos:
- 1 l lapte de soia
- 65 g unt (grasime vegetala)
- 65 g faina
- 1 foie de dafin
- 1 crenguta rozmarin
- sare
- piper
- Cantitate pe porție
- Valoare zilnică % *
- Total grăsimi 7g11%
- Grăsimi saturate 1g5%
- Grăsimi nesaturate 4g
- Sodiu 1776mg74%
- Potasiu 1040mg30%
- Total carbohidrați 57g19%
- Fibre în regimul alimentar 6g24%
- Zaharuri 10g
- Proteine 12g24%
- Vitamina A 3605 IU
- Vitamina C 30 mg
- Calciu 96 mg
- Fier 6 mg
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Note
Știu că atât de des întâlnim rețete online, le salvăm, poate le salvam link-ul in browser-ul noustru sau lăsăm fila deschisă pe computer până când suntem atât de copleșiți încât le închidem pe toate și este pierdută pentru totdeauna.
Dragă prietene, nu lăsa să se întâmple asta cu această rețetă de lasagna! Puteți face clic pe butonul „printați” de pagina cu rețete de mai sus și puteți adăuga ingredientele la lista de cumpărături chiar acum. Când ai pofta de ceva fresh si delicious , vei fi atât de bucuros că ai făcut-o!
Cuvinte cheie:
lasagna clasica, lasagna vegana, italian lasagna, tofu lasagna,
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.