Acest pesto cu ardei gras roșu este plin de o aromă de vară. Ardeiul gras roșu la grătar oferă sosului o profunzime bogată de aromă, iar pestoul impreuna cu frunzele de busuioc adaugă o notă savuroasa de vară.
Cat timp carbunii gratarului sunt incinsi, frige ardeii, in timp ce ii intorci frecvent de pe o parte pe cealalta cu clesti de bucatarie din metal pana cand sunt inegriti uniform ( Vezi sfat mai jos pentru a-i gati in interior). Muta-i intr-un castron, acopera-i cu o farfurie si lasai deoparte sa se raceasca complet , asta va crea aburi care inmoaie pulpa si poti indeparta mai usor coaja.
Indeparteaza cu grija coaja ardeilor si arunca semintele. Toaca marunt pulpa pe un tocator, dupa care mut-o la loc in castron impreuna cu sucurile. Incorporeaza pesto sau busuiocul, uleiul de masline , otetul si asezoneza dressingul bine. (Poate fi facut cu pana la doua zile in avans si refrigerat pana cand este necesar. Scoate-l din frigider cu o ora inainte de servire .) Pune-l cu o lingura peste peste i legume.
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Nu e vreme buna ?
Gateste ardeii in cuptor , sub un griil fierbinte, intr-o tigaie -griil sau direct pe flacara , unei plite de aragaz pana cand s-au inegrit.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.