Această ciorba de miel este o rețetă de ciorba hrănitoare și consistentă, care face o masă delicioasă!
Intr-o cratita inalta, incinge uleiul si prajeste usor carnea, la foc mediu, intorcand-o pe toate partile, pana cand se rumeneste frumos ( prajesti pe rand, ca sa se rumeneasca mai bine si mai repede).
Transferi carnea pe o farfurie, reduci focul si in aceeasi cratita, sotezi ceapa si prazul. Dupa 4 minute, adaugi usturoiul, iar dupa 1minut, pui inapoi carnea in cratita. Adaugi supa clara de legume, vinul, foaia de dafin, conerva de rosii, cimbrul.
Potrivesti de sare si piper, acoperi vasul si lasi la fiert, la foc mic, 1 ora - 1 ora si jumatate. Scoti crengutele de cimbru si foaia de dafin, adaugi cartofii si morcovul si mai lasi la foc 40 de minute pana cand fierb si acestea. Opresti focul, adaugi verdeata tocata si servesti.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.