Aceștia nu sunt cartofii prăjiți de la mamele sau bunicii tale. Acestea sunt crocante la următorul nivel și vă vor uimi pe dumneavoastră și pe oaspeții tăi de vacanță. Sunt câțiva pași în plus (sunt simpli), care fac toată diferența cu această rețetă.
Incinge untul si uleiul intr-o cratita de fonta pe foc mediu (sau alt vas care poate fi folosit si pe aragaz si in cuptor), apoi adauga cartofii noi intregi. Acopera-i si gateste-i 15 mi., scuturand cratita o data la cateva minute pentru a te asigura ca sunt prajiti uniform. Cand sunt gata, cartofii ar trebui abia sa inceapa sa se inmoaie si sa fie bine rumeniti.
Incinge cuptorul la 200°C. Rasfira coaja de lamaie si ierburile peste cartofi, asezoneaza-i, acopera-i din nou si scutura-i ca sa se combine. Transfera-i in cuptor si coace-i 15-20 min. pana cand sunt patrunsi si moi.
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.