Incinge cuptorul la 190°C . Bate untul, zaharul si ghimbirul pudra intr-un castron mare cu un mixer pana cand compozitia e cremoasa.
Adauga gimbirul confiat si amesteca-le ca sa se combine . Pune deasupra faina si amidonul si amesteca-le pana cand obtii un aluat gros. Daca este necesar, foloseste mainile un pic umezite, pentru a se lega
Intinde aluatul cu un sucitor intre doua hartii de copt sub forma unui patratde 22-24cm care are cca1cm grosime. Lasa-l sa alunece pe o tava de copt si refrigereaza-l 1 ora pana cand e tare.
Inlatura foaia de copt de deasupra si taie aluatul racit in 20-24patrate (ar trebui sa fie de 10x2cm ).
Coace-le pe hartie de copt in tava 15-20 min, pana cand marginile sunt de un brun deschis. Lasa-le sa se racoreasca 10 min in tava ,apoi transfera-le pe un gratar ca sa se raceasca complet
Topeste ciocolata intr-un bol termorezistent asezat peste o cratita c u apa care fierbe inabusit ,asigurandu-te ca bolul nu atinge apa, sau in cuptorul cu microunde , in timp de 5 secunde. Scufunda jumatate de biscuite in ciocolata si imprastie deasupra ghimbir confiat .
Lasa biscuitii in jur de 1 ora pe un gratar ca sa se intareasca bine ciocolata. Se pot tine intr-un recipient inchis ermetic pana la patru zile.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.