Opțiuni imprimare

Aripioare crocante

Metodă de preparare
Bucătărie
Feluri de mâncare
Dificultate Începător
Timp
Timp de preparare: 20 de minute Timp de coacere, fierbere, prăjire: 50 de minute Timp de odihnire: o oră Total timp: 2 ore 10 minute
Cel mai bun anotimp Potrivită în orice anotimp
Ingrediente
  • 1 kg aripioare pui (rupte in 2)
  • 1 tsp amidon
  • 1 tsp praf de copt
  • 1 tsp ulei de floarea soarelui
Instructions
  1. Pune aripioarele intr-un bol mare si amesteca-le cu 1 lingurita de sare , amidonul si praful de copt - asta va face pielea sa devina crocanta la cuptor . Da -le la frigider ,  acoperite , cel putin 1 ora sau peste noapte.  

  2. Incinge cuptorul la 220°C. 

    Amesteca  aripioarele cu uleiul , apoi aranjeaza-le intr - un singur strat  pe un gratar asezat deasupra unei tavi metalice . Da-le la cuptor 25-30 de minute , pana sunt crocante .

  3.    Transfera - le pe un platou cu sosurile alaturi 

Cuvinte cheie: aripoare, sosuri, bucatarie, pranz,
Citește online: https://retete.best.ro/recipe/aripioare-crocante-cu-sosuri/

Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.