Combina smantana,oul si firele chives intr- un castron mediu si asezoneaza amestecul cu un praf generos de nucsoara pudra, unul de sare si mult piper negru macinat .
Repartizeaza bucatelele de carne si cartofii tocati intre patru vase tip ramekin, apoi acopera-le cu amestecul de ou si smantana .
Vor tine refrigerate pana la doua zile
Incinge cuptorul la 180°C. Imprastie pe suprafata branza rasa, apoi transfera vasele ramekin pe o tava de copt .Tine-le la cuptor 15-17 min, pana cand compozitia este aurie si inchegata, cu un usor tremur la mijloc .
Serveste-le cu paine cu coaja crocanta .
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de caloriile de care ai nevoie.
Va multumim ca ne vizitati site-ul si speram ca va este util si va asteptam sa reveniti. Noi mereu vom incerca sa aducem pentru dumneavoastra cele mai gustoase si interesante retete. Va asteptam cu drag sa reveniti.